Liikennekaasumarkkina on lähtenyt kuluvana vuonna kasvuun ja uusia jakelupisteitä avataan 10 kappaletta eri puolille Suomea tämän vuoden aikana. Tällä hetkellä kaasun tankkausasemia
on Suomessa 36 kappaletta. Potentiaalia liikennekäytölle on kuitenkin huomattavasti enemmän, koska vuonna 2016 Suomessa tuotettiin biokaasua 920 GWh, josta liikenteen polttoaineena hyödynnettiin vasta vain 24 GWh. Lisäksi biokaasun tuotantopotentiaalia eri asiantuntija-arvioiden mukaan on vähintään 9 TWh, josta 80 % on maatalouden biomassoissa. Tämä 9 TWh vastaa noin 18 % tieliikenteen energiankulutuksesta.

Lue koko lausunto täältä:
Biokaasuyhdistys_Lausunto_LVM_111017