Jätteenkäsittelyn BAT-päätelmien kansallinen soveltaminen, koulutus 24.10. Helsinki

Jätteenkäsittelyn BAT-päätelmistä on valmisteilla kansallinen soveltamisohje ja direktiivilaitosmuistio. Aiheesta järjestetään koulutustilaisuus 24. lokakuuta 2018 klo 9-16 Suomen ympäristökeskuksen auditoriossa Helsingissä. Maksuttomaan tilaisuuteen voi ilmoittautua tästä.

Ilmoittautuminen päättyy 17.10.2018.

Kenelle kurssi soveltuu: Seminaari on tarkoitettu viranomaisille, jätealan toiminnanharjoittajille ja toimijoille, konsulteille sekä tutkijoille.

Koulutuspaikka: SYKE, auditorio Laulujoutsen, Mechelininkatu 34a 00260 HELSINKI

Lisätiedot koulutuksesta: Puheenvuoroja jaetaan ja valmistellaan etukäteen toimitettujen kysymysten ja kommenttien perusteella. Osallistujia pyydetään toimittamaan kysymyksiä Katriina Koivistolle (katriina.koivisto@avi.fi) 17.10.2018 mennessä.

Lisätietoa: