Hiilineutraali liikenne Joensuuhun – sanoista tekoihin 4.2.

Uusiutuvat energiavaihtoehdot tulevat ryminällä liikennesektorille – joko ne tarjoavat ratkaisun liikenteen päästövähennystavoitteisiin? Tule kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan Pohjois-Karjalan tulevaisuuteen!

Aika:  4.2.2019 klo 12 – 18:30

Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, Temple of Challenge, 3A-rakennus, 4. krs, Joensuu

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista 28.1.2019 mennessä tästä linkistä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BioKymppi Oy, Business Joensuu Oy, Puhas Oy, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Karelia-ammattikorkeakoulu, Bioenergia ry ja Suomen biokaasuyhdistys ry.

Ohjelma ja kutsu