Biokaasuyhdistyksen kevätkokous 27.4. Haukivuorella

Hyvä Suomen Biokaasuyhdistyksen jäsen,

Kevät etenee kaikesta huolimatta ja myös Suomen Biokaasuyhdistyksen kevätkokous lähestyy.

Kevätkokous pidetään 27.4. klo 12 alkaen Haukivuorella, Mikkelissä. Kokouspaikka on Kahvila-Ravintola Harjun Helmi, Saksalantie 131, Haukivuori. Kokouksen jälkeen n. klo 13.30 vieraillaan BioHauki Oy:n biokaasulaitoksella, osoitteessa Ursuksentie 14, Haukivuori. Kahvila-Ravintola Harjun Helmessä on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ennen kokousta.

Järjestelyjä varten toivomme ennakkoilmoittautumista kokoukseen viimeistään 23.4.2018 sähköpostiosoitteeseen teija.paavola@atria.com, kiitos!