Biokaasuyhdistyksen kevätkokous ja vierailu

Biokaasuyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Maanantaina 25.4.2016 klo 10.30

Haminan Varuskuntakerholla osoitteessa Kadettikoulunkatu 3, 49400 Hamina.

Kokouksen jälkeen tutustuminen ja vierailu Haminan energian biokaasulaitoksella. Haminan energian biokaasulaitoksen vihkimistilaisuus klo 13 osoitteessa Rekkatie 11, Virolahti, joka sijaitsee n. 30 km Haminasta rajan suuntaan.

TERVETULOA!

Varuskuntakerhon verkkosivut: www.haminanvaruskuntakerho.fi

PS. Yhdistyksen jäsenlehti ilmestyy 25.4. ja se jaetaan sitten jäsenille postissa

  • Lausunnot

    Lausuntojen antaminen on tärkeä osa Suomen Biokaasuyhdistyksen toimintaa. Lausunnoilla yhdistys pyrkii vaikuttamaan biokaasualan, biokaasuteknologian käytön ja yleensä uusiutuvan energian suotuisaan kehitykseen Suomessa ja EU:ssa.