Hämeenlinnan Tuuloksessa 23.-24.4.2018 pidetyt Uusiutuvan energian toimialapäivät keskittyivät biokaasuasioihin.
Ensimmäisenä päivänä kuultiin TEM:n ja MMM:n edustajien puheenvuorot energiatuen uusista ehdoista ja kärkihankerahoituksesta sekä EU:n maaseutuohjelman maatilojen ja maaseutuyritysten rahoituksesta. Lisäksi kuultiin muita alan asiantuntijoiden ja biokaasulaitostoimittajien esityksiä. TIlaisuuden esitykset löytyvät tästä:

Uusiutuvan energian toimialapäivät, Grönlund
EU:n maaseutuohjelma ja biokaasutuotannon rahoitus (maatilojen ja maaseutuyritysten rahoitus), Reskola
Tuuloksen biokaasuhanke, Stark/Rusanen
Doranova Oy, Myllärinen